Thanx!

Ja, så blev det då en tur till ATG-kliniken igen. Resan gick superbra. Vad annars när man har Viv?!
Tuvis följde oxå med, det är ju hennes älskade ponny och hon ville förstås vara med=)

Resultat? Jo, Pompe får inom kort sättas igång och han behöver inte boka något återbesök hos sin doktor:)
Basse kan börja sättas igång nu. Gärna lugna skogsturer i några veckor. Frågan är dock om Basse har en susning om vad en LUGN skogstur är???? Lika bra att dra ner hjälmen ordentligt, spänna fast säkerhetsbältet och hoppas att vi inte kraschar....=)

Nåväl, vi gjorde ett besök på Hööks när vi ändå var i närheten. Nä, inte i närheten av kliniken, utan av restaurangen där vi käkade lunch...:)  Där bidde det ett sånt där "Apple"-bett till Pompe.

Och till Basse köpte jag ett mindre 3-delat (eftersom det jag har nu är lite för stort) och ett Pelham (med tillbehör!).

Har konstaterat att det vore en bra idé att ge Pompe-mannen Glucosamin. Inga jättebilliga grejer, men det känns helt rätt. Tuva håller med! Och hon är riktigt glad över att ponnyn nu får börja sättas igång lite smått. Hon har nog längtat efter att han ska vara hel igen....

I morgon är det Nina-träning igen. Inte taggad alls.... Hoppas det kommer. Däremot har Tuvis blivit sjuk. Vet inte om det beror på värmen idag, eller om hon är ordentligt snuvig, men hon var helt däckad ikväll... Blä! Hon trodde inte själv att hon skulle fixa Nina-träningen i morgon, och då kan jag intyga att hon INTE mår bra!!!!
Nåja, hoppas att det var värmen och att hon mår superduper i morgon igen=)

.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Gud så härligt att ni är "back on track" igen ! :)

2011-05-10 @ 05:49:29
URL: http://pwasell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0